miércoles, 13 de abril de 2011

Collage de Fruita


L’altra tarda al taller de cuina de l’escola ens vàrem dedicar a fer d’artistes. Volíem fer unes construccions molt originals i crec que ho vàrem aconseguir. Després un cop fetes les fotos, perquè quedés constància de la nostra imaginació vàrem aprofitar per fer un berenar molt sa. Ja que tots els ingredients eren fruites! Aquí us expliquem com ho vàrem elaborar nosaltres, però és molt més divertit si hi poseu imaginació i us inventeu noves formes.

Ingredients:

1 kiwi

1 mandarina

raïm

nous

1 grapat de pinyons

1 grapat de panses

Unes branquetes de menta fresca

1 culleradeta d'extracte de vainilla

Preparació:

* Abans que res ens vàrem rentar les mans. Després vàrem observar els ingredients que anàvem a utilitzar: la seva forma, el seu tacte, la seva olor... També vàrem buscar els utensilis que necessitàvem: Una safata gran, un ganivet, 3 forquilles petites i 6 plats.

* Hem pelat les fruites i les hem tallat (amb ajuda). Les hem posat cadascuna en un plat diferent. Després hem pensat que volíem fer. L’Anna va dir que volia fer una flor. En Jordi va proposar que podíem fer un cuc i així van anar sortint diferents idees.

* I ara només quedava fer la construcció. Amb les diferents fruites vàrem anar fent els diferents collages. I aquí us hem penjat les fotos perquè veieu quines “obres d’art” vàrem crear.

No hay comentarios:

Publicar un comentario